Tankbouw Lijzen Kampen BV is een ervaren specialist op het gebied van tankbouw. Wist u dat wij slechts één van de drie door Rijksdienst voor Wegverkeer erkende bouwers en herstellers van (chemische) tanks zijn binnen de transportwereld in Nederland? Dat is niet zonder reden, aangezien Tankbouw Lijzen als sinds 1977 deze werkzaamheden uitvoert. Meer weten over onze werkzaamheden als officiële tankbouwer? Lees deze pagina dan goed door!

Van tankcontainers tot tankopleggers

Al vele jaren hebben wij als bedrijf onze core-business bewust gericht op het tankbouwwerk en alles wat daar bij komt kijken. Wij zijn dan ook dé specialist in ontwikkeling, nieuwbouw, tankreparatie en schadeherstel, tankverwarming en keuringen van uw tankoplegger, tankwagen en tankcontainer voor vloeistoftransport over de weg.

Wat is tankbouw?

De nieuwbouw, reparatie en/of keuring van tankopleggers en tankcontainers. In de onderstaande tekstgedeeltes geven wij twee voorbeelden:

  • Voorbeelden nieuwbouw tanks
  • Voorbeelden tankschade en tankreparatie

Zo krijgt u een goed beeld van onze werkzaamheden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Tankcontainer met weegsysteem en kieper

Voorbeelden nieuwbouw tanks

U kunt kijken naar voorbeelden van de ontwikkeling van nieuwbouw. Waar u in een collage van verschillende foto’s de nieuwbouw van een tankcontainer kunt zien. Of bekijk het eindresultaat van een ontwikkelde zwanenhals tankoplegger in het bijbehorende filmpje. Daarnaast hebben we een diavoorstelling gemaakt van een tankaanhangwagen, waarop u de bouw van een nieuwe tank op een bestaande aanhangwagen kunt zien. Ook dit behoort tot de vele mogelijkheden bij ons tankbouwbedrijf!

Voorbeeld tankschade en tankreparatie

Naast het ontwikkelen en bouwen van nieuwe tankwagens, kunt u bij ons ook goed terecht bij tankschade en tankreparatie. Wij repareren allerlei soorten schade aan uw tankwagen, van een klein deukje in de bumper tot hevige vacuümschade. Bekijk bijvoorbeeld dit filmpje waarbij u een schadeherstel kunt zien van vacuümschade aan een tankwagen.

 

Geschiedenis Tankbouw Lijzen

In het jaar 1977 werd Tankbouw Lijzen Kampen BV opgericht door de heer H. Lijzen. De heer Lijzen was chef plaatwerker en koos bewust voor een eigen tank- en constructiebedrijf. In 1995 werd het bedrijf overgenomen door schoonzoon P.van Keulen. Rond het jaar 1998 werd er definitief voor gekozen te stoppen met constructiewerk, omdat van Keulen van mening was je binnen deze markt vol concurrentie zonder kwalificaties en erkenningen, te onderscheiden. Vanaf dat moment werden alle werkzaamheden gericht op de core-business, tankbouw! 

Interesse voor tankbouw (tankcontainer, tankoplegger en meer)

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van tankbouw? Kies dan voor de werkzaamheden van Tankbouw Lijzen. Wilt u graag meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden. Dit kunt u doen door te bellen naar 038 3317729 of een e-mail te sturen naar info@lijzen.nl. Onze ervaren medewerkers helpen u graag!