Tankverwarming

Op zoek naar tankverwarming om uw lading kan op temperatuur te houden? Wij zijn de leverancier hiervoor. Hieronder vertellen wij u meer over de mogelijkheden. De verwarming bouwen wij altijd op maat op uw tank. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw wensen en het gestelde budget.

Specialist in tankverwarmingen

Waarom kiezen voor Tankbouw Lijzen? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van tankonderdelen. Wanneer u kiest voor  Tankbouw Lijzen bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn wij één van de drie door Rijksdienst voor Wegverkeer erkende bouwers en herstellers van (chemische tanks) binnen de transportwereld in Nederland.

Waarom een “Stand-Alone-systeem” ?

1. Als uw producten een constante temperatuur behoeven

2. Als uw uw huidige installatie via het koelwatersysteem van uw trekkend voertuig niet voldoende warmteopbrengst heeft.

3. Als uw producten “overstaan” in een afgekoppelde tankoplegger.

Opbouw van tankverwarming

Meer weten over onze tankverwarming

Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen of via 038 3317729 en info@lijzen.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een tankverwarming.

Maatwerkspecialist

Tankbouw Lijzen is uw maatwerkspecialist op het gebied van tankbouw. Dat betekent dat onze dienstverlening verder gaat dan het realiseren van tankverwarmingen. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor tankbouw, tankreparaties en tankkeuringen van tankopleggers, tankaanhangwagens en tankcontainers.