Tankcontainer

Uw vloeistoffen, gassen en poeders transporteert u gemakkelijk van A naar B met een tankcontainer. Maar met welke tankcontainer? Vandaag de dag zijn er verschillende soorten tankcontainers op de markt. Elk met een specifiek doeleind ontworpen. Swapbody tankcontainer, reefertank, silo tankcontainer en meercompartimenten-tankcontainer, het is een kleine selectie uit het grote aanbod tankcontainers. Welke container is het meest geschikt voor u? Vraag een adviesgesprek aan bij Tankbouw Lijzen!

Tankcontainer op maat

U wilt een tankcontainer op maat laten ontwikkelen? Tankbouw is een dienst waar u vakmensen voor nodig heeft. Bij Tankbouw Lijzen vindt u deze vakmensen. Wij ontwikkelen uw tank vanaf de tekentafel tot de plaatsing. Benieuwd hoe Tankbouw Lijzen te werk gaat? Wij hebben de stappen voor u op een rijtje gezet:

  • Onze ervaren tankbouwer gaat met u om tafel om uw wensen en behoeftes te bespreken. Denk hierbij aan: afmeting diameter, soort onderstel, aantal poten, soorten poten, hoogte tank, horizontale of verticale positie, kleuren en eventuele accessoires. Op basis hiervan maakt onze tankbouwer een ontwerp. Er wordt pas overgegaan op de uitvoering wanneer het ontwerp door u is goedgekeurd.
  • Wanneer het ontwerp door u is goedgekeurd, gaan we over op de productie van de tankcontainer. Ons productieteam produceert kwalitatief hoogwaardige containers. Naast kwaliteit houden wij rekening met de veiligheid en wet- en regelgeving.
  • Als de productie van uw tankcontainer is afgerond, is het de hoogste tijd om de tank naar de gewenste locatie te brengen. Dat kan op de volgende twee manieren: u haalt de tank op of u laat de tank afleveren. Tankbouw Lijzen levert op elk gewenst adres in Nederland!
  • Wanneer de tankcontainer op de gewenste locatie is, kan de tank geplaatst worden. U kunt de plaatsing van de tank zelf uitvoeren, maar het is ook mogelijk de plaatsing te laten uitvoeren door één van onze ervaren monteurs. De plaatsing is een ingewikkeld proces en onze monteurs weten als geen ander hoe zij dit proces moeten begeleiden.

Tankreparaties en keuringen

Naast het ontwikkelen van een tankcontainer op maat, kunt u bij Tankbouw Lijzen ook terecht voor het ontwikkelen van tankopleggers en tankaanhangwagenstankreparaties en keuringen. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw tank in optimale conditie verkeert. Jaarlijks repareren en keuren zij verschillende soorten tankcontainers. Tankbouw Lijzen is één van de drie door de Rijksdienst voor Wegverkeer erkende tankbouwers en tankherstellers binnen Nederland. Bij ons bent u dus verzekerd van tankcontainers van uitstekende kwaliteit!

Meer informatie over tankcontainers?

Of het nu gaat om het ontwikkelen, repareren of keuren van uw tankcontainer, Tankbouw Lijzen is u graag van dienst. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 038 3317729 of een e-mail te sturen naar info@lijzen.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden omtrent een tankcontainer.

Onderstaand enkele foto’s van een tankcontainer welke wij in 2014 afleverden.