Tankaanhangwagen

Wilt u een tankaanhangwagen laten ontwikkelen? Wij bouwen, repareren en keuren verschillende soorten tankaanhangwagens. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vertellen wij u meer over de mogelijkheden.

Wat is een tankaanhangwagen?

Een tankaanhangwagen is een veelgevraagd product in de transport. Best logisch, want u kunt er op een snelle, goedkope en efficiënte manier uw goederen mee vervoeren. Tankaanhangwagens zijn er in verschillende soorten en maten. Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier om direct contact op te nemen!

Tankcontainer met weegsysteem en kieper

Tankaanhangwagen keuren of repareren

Het laten keuren van uw tankaanhangwagen is wettelijk verplicht. Deze keuring kunt u door ons laten verzorgen. In onze eigen werkplaats vinden keuringen van tankopleggers, tankaanhangwagens en tankcontainers plaats. Daarnaast kunnen wij beschadigde tankaanhangwagens repareren. Het maakt daarbij niet uit om wat voor soort schade het gaat. Van kleine tot grote schades, wij repareren uiteenlopende schades voor verschillende soorten tankaanhangwagens.

Optimale kwaliteit

Op het moment dat u vragen heeft of schade heeft aan uw tankaanhangwagen, is het prettig als u goed en snel wordt geholpen. Wij begrijpen dat en zorgen er daarom voor dat onze dienstverlening optimaal is. Wij voldoen aan de normen die horen bij een goed kwaliteitssysteem. Het is een voortdurend proces in onze organisatie. Mede hierdoor en onze jarenlange ervaring blijft de kwaliteit van onze producten gewaarborgd. Wij zijn één van de drie door de Rijksdienst voor Wegverkeer erkende tankbouwers binnen Nederland.

Innovatieve tankaanhangwagens

Wij volgen de technologische ontwikkelingen op de voet en de kennis en ervaring die wij hierbij opdoen, stellen ons in staat u nog beter van dienst te kunnen zijn. Op deze manier zullen wij blijven innoveren voor u, zodat u kunt beschikken over oplossingen die voldoen aan de meest actuele stand van techniek. Bij ons bent u verzekerd van innovatieve tankaanhangwagens!

Meer informatie over het laten ontwikkelen van een tankaanhangwagen?

Het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van tankaanhangwagens, dat is waar onze vakmensen in gespecialiseerd zijn. Deel uw wensen met onze ervaren tankbouwers en het eindresultaat is een tankaanhangwagen die voldoet aan uw wensen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 3317729 of een e-mail te sturen naar info@lijzen.nl. Tankbouw Lijzen is uw maatwerkspecialist in nieuwbouw, reparaties, en keuringen van tankopleggers, tankcontainers en tankaanhangwagens.